Mammas.cz

Tedy´s a naše kotvičkové šortky

Jak už jsem jednou psala, líbí se mi, když se rodiče sladí oblečením se svými dětmi. Pokud jste na tom stejně jako já, určitě si hned zamilujete značku Tedy´s, která se na sladěné outfity specializuje :-). Šatičky pro maminku a pro holčičku stejné jen v menším provedení, nebo košile ve stejné barvě pro chlapečka, kraťásky pro rodiče a dítko… to vše vám Tedy´s dokáže hravě splnit. My máme s Adélkou krásné šortky, stylové s kotvičkami. Jsem ráda, že pro nás léto ještě někončí, protože se v září chystáme k moři, kde budeme určitě za hvězdy :-).

Určitě nesmím opomenout vychválit krásné balení, ve kterém nám šortky dorazily. To je pak radost z obsahu ještě větší! Když se věci dělají s láskou, je to prostě vidět od samého počátku…

Maminky z Tedy´s nám poskytly rozhovor, za který moc děkujeme. Hezké čtení 🙂

Koho si můžeme pod značkou tedys.cz představit :-)? Kdo za ní stojí?

Především milující maminky… 🙂 Náš čtyřčlenný tým tvoří maminky, které mají rády módu a rády ladí se svými dětmi. Hanka a Péťa se snaží, aby outfity co nejlépe seděly. Marika aby ještě lépe vypadaly na fotkách a na mě se můžete obrátit s jakýmikoliv dotazy, přáními či podněty… Každý balíček poté zabalím jak nejlépe umím a doručím ho k našim zákaznicím. 🙂

Jste maminka? Jak staré jsou vaše děti?

Ano, Šímovi budou na podzim dva roky. Už ale teď když se ho zeptám, jestli by chtěl bratříčka nebo sestřičku se usmívá a kýve: Ano! Ano! 🙂

Co vás přivedlo na myšlenku začít šít komplety pro děti a maminky?

Byli jsme s manželem na dovolené v Římě. Když jsme si přišli ke Španělským schodům, procházela kolem maminka s dcerkou, které byly naprosto stejně oblečené. Šaty, podkolenky, kabát, klobouk… Byly okouzlující. Sama jsem hledala u nás nějakou značku, která by přesně toto šila – sportovně elegantní módu. Byla jsem neúspěšná, ale zároveň jsem chtěla i já ladit se svým synem.

Kde čerpáte inspiraci pro svou tvorbu? Jak nové věci vymýšlíte?

Řídím se převážně svou intuicí a moderním stylem. Miluji minimalismus a zároveň jako maminka ocením i praktickou stránku oblečení. To se snažíme skloubit v našich outfitech.

Mohou se na vás maminky obrátit třeba i s tím, že chtějí vyrobit něco konkrétního, co nemáte v nabídce?

Určitě se na nás maminky obrátit mohou. Rádi vyhovíme i individuálním přáním. 🙂

Kolik času denně trávíte šitím? A jste na to sama, nebo máte třeba nějakou kamarádku pomocnici?

Sama bohužel nešiju. V budoucnu se chci určitě šití věnovat i já, v tuto chvíli ale k tomu nemám prostor. O šití se starají jen Hanka a Péťa.

Kde všude mohou maminky koupit vaše oblečení? Víme, že máte eshop tedys.cz, neplánujete si vedle něj otevřít třeba i kamenný obchod?

V budoucnu bychom určitě rády. Prozatím je možné objednávat na našem e-shopu, v directu na Instagramu nebo ve zprávě na Facebooku.

A na závěr – jak vznikl název Tedys :-)?

K dětem mi tak nějak patří medvídci. Ti roztomilý chlupatí malý kamarádi, které s sebou děti tahají za sebou po zemi, když ráno vylezou z postýlek. V angličtině mi přišel „méďa“ lépe zapamatovatelný. Pak jsem si řekla, že dvě „d“ jsou moc a máme výsledek. 🙂

 

Komentáře