Mammas.cz

Babycup – kelímek pro malé ručičky

Maminky řeší spoustu věcí. Jedno z velkých témat je pití. A to jsme teprve u miminek, v pubertě přijdou s pitím jiné starosti 😀 Adélka pije naštěstí dost, ale dost mých kamarádek řeší, jak do svých dětí vodu dostat… Nejradši pije Adélka brčkem. Máme dvě lahve s brčkem – jednu od Aventu a druhou od Tescomy. Ta by měla být termo, ale po pravdě řečeno to za ty peníze není žádný velký zázrak…

Kromě pití z lahve zkoušíme i pití ze skleniček a hrnečků – Adélka je pěkná opice, a proto si nejvíc užívá pití ze stejného hrnečku jako my. Teď také zkoušíme pití z Babycupu. A slavíme docela úspěch. Někdy sice skončí voda namísto v pusince na Ádě, ale s tím se počítá a tím, že je Babycup malý, není té vody tolik 🙂 A co to tedy Babycup je? Je to malý kelímek pro malé pusinky. Dle expertů jsou kelímky zdravější variantou na pití, než učící hrnečky se savičkami. Vypíchnu nejzásadnější důvody, proč Babycup používat.

Kelímky Babycup můžete koupit u těchto obchodních partnerů společnosti Belvela, která je jejich distributorem pro ČR a SR. Kromě hrnečků se můžete inspirovat i dalšími věcmi – třeba neoprenový bryndáček se taky určitě neztratí 🙂 A jak už je naší klasikou, vyzpovídali jsme Lucii, která za společností Belvela stojí. Hezké čtení!

Společnost Belvela se zaměřuje na distribuci a prodej kojeneckých a dětských potřeb. Jak vznikl nápad zabývat se prodejem právě v této oblasti?

Nápad začít prodávat a distribuovat výrobky pro děti přišel v ruku v ruce s výchovou a péčí o naše děti. S manželem máme dva syny (4 a 2 roky), kteří nás výběrem produktů ovlivnily. Ale abych nepředbíhala… Všechno to začalo zcela nenápadně, když v zimě před čtyřmi lety přijela na návštěvu kamarádka tou dobou žijící v Singapuru se svým osmiměsíčním synem. A s sebou přivezla také neoprenový bryndáček od Bibetty. Velmi mne zaujal a chtěla jsem jej svému tehdy půlročnímu synovi také pořídit. Bohužel v Čechách ani na Slovensku nebyl k mání. A tak jsem jej vypátrala až přímo u výrobce, anglické značky Bibetta, a koupila si rovnou dva. Hned po prvním použití jsem si je zamilovala. Moc se mi líbil jednoduchý, ale zároveň velmi propracovaný design, použitý materiál a jeho vlastnosti – měkkost, pružnost, voděodolnost, dlouhotrvající kvalita, snadná údržba. Ty bryndáčky neměly žádné zápory, prostě jsme objevili naprosto dokonalý bryndák. Více než 2 roky jsme je testovali a celou dobu jsme si pohrávali s myšlenkou, zda je nezačít dovážet. Protože každá maminka a hlavně její malý drobeček potřebuje kvalitní bryndáček, který jim bude pomocníkem, a nabídka v Čechách mi příliš kvalitní nepřišla. A tak jsme udělali první krůček, oslovili výrobce a založili společnost.

Podle čeho vybíráte produkty, které zařadíte do nabídky?

Jednotlivé značky jsme vybrali na základě vlastních zkušeností – viz bryndáček. U kelímků Babycup to bylo obdobné. Druhý syn nechtěl v půl roce pít z lahviček se savičkami, kterých bylo všude plno, anebo spíše téměř nic z nich nevypil, nešlo mu z nich sát. Zato z kelímku mu šlo pití skvěle. Nicméně jsme měli pouze příliš velký a velmi často mu to teklo po tvářích a do nosu. Zkusila jsem i panákovku, ale tam jsem měla obavu, aby ji náhodu nerozkousl, neboť je máme velmi křehké s pozlaceným okrajem, a také jsem mu je nechtěla dávat i z toho důvodu, aby je náhodou neupustil. Nač to zbytečně pokoušet. A tak jsem jednoho dne při hledání na internetu objevila kelímky Babycup. Od prvního okamžiku, kdy je dostal do ruky, krásně pil a už z ničeho jiného ani pít nechtěl. A proč taky, když přirozené pití má mnoho nesporných výhod na jeho vývoj?

Stejně tak jsme se dostali i ke značce Lucky Industry – na základě vlastního testování. Často se mi stalo, že jsem potřebovala něco rychle vyřídit, skočit pro pečivo do obchodu, vyběhnout rychle z auta, ale syna mít stále u sebe. A tak by se mi hodilo něco na takové rychlé poponášení. A proto se mi zalíbilo poponášítko Suppori.

Jaký produkt se těší největší oblibě zákazníků?

Prvenství v oblíbenosti se nyní mezi sebe dělí kelímky a neoprenové bryndáčky. Oni k sobě skvěle pasují a vzájemně se doplňují. Když se děti učí pít z kelímku, občas se polijí. A neoprenový bryndáček to všechno skvěle pohltí, tudíž se nemůže stát, že by dítko bylo mokré a maminka musela hned převlékat.

Z nosítek je velmi oblíbený šátek s bederním pásem Pittari Wrap, který je určen pro novorozeňátka a je velmi příjemný. A pak také zmiňované poponášítko Suppori. V létě byl velkým hitem vodní šátek Sukkiri, se kterým je možné se chodit také koupat.

A na závěr – jak vznikl název Belvela :-)?

Nad názvem společnosti jsme přemýšleli hodně dlouho. A jak jsme si tak různě pohrávali se slovy, slabikami a písmeny, jednoho dne se zrodila Belvela 🙂

 

Komentáře